Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП Август 2016. године

ОВАН 

Умете да делујете врло захтевно и предузимљиво. У складу са својим професионалним афинитетима често се налазите у центру главних пословних дешавања. Сачувајте присебност духа и промишљеност, како бисте правилно одговорили на различите дилеме које Вас прате на пословној сцени или у сусрету са сарадницима.Снагом воље и личном иницијативом, успећете да се наметнете пред сарадницима или у неким значајним ситуацијама. Импонује Вам посао у коме до изражаја долази Ваша предузимљивост и организаторске способности. У периоду до 19. августа, потребно је да испуните своје редовне обавезе или да измирите нека финансијска потраживања. Крајем месеца обратите пажњу на свој пословни стил или начин изражавања. 

Већину пословних циљева можете да остварите захваљујући доброј процени и кроз успешну сарадњу, проширите своје контакте у различитим правцима. Налазите се у сјајној прилици да остварите хармонију заједничког живота или своје љубавне жеље. Осећате потребу да увеличате неке догађаје у кругу породице или у односу са вољеном особом.

 На срећу, Ваш љубавни стил делује врло изазовно или подстицајно на партнера. Имате прилику да чујете позитивне коментаре о свом изгледу или понашању, годи Вам нечија емотивна наклоност и пажња. Особи која Вам се допада јасно дајете до знања да преферирате хармоничан однос, узбудљиву љубавну романсу или страсну везу. Уколико сте млади или слободни, прижељкујете нову љубавну романсу. Уживајте у новим љубавним изазовима, али будите и довољно искрени у изражавању својих осећања. Љубавна срећа је достижна, само када се налазите у друштву особе која одговара Вашем укусу и афинитетима.

 СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца у петом, уз повољне упливе Меркура, Венере и Јупитера у Вашем шестом пољу, учиниће да правилно вреднујете ствари и свет око себе. Уз повољне утицаје Јупитера налазите се у прилици да остварите комбинацију пословног успеха и љубавног задовољства. Ниво Ваших професилоналних и личних могућности, може да се увећава у складу са разноврсним интересовањима која Вас прате. На Вас посебно изазовно делује присуство Урана у Вашем сазвежђу, као и присуство Марса и Сатурна у Вашем деветом пољу - важно је да усагласите своје интересе са личним или емотивним потребама. ----------- 


БИК 
Повремено Ваш пословни живот обележавају изненадни успони или пролазна стагнација, што додатно исцрпљује Вашу снагу и креативну енергију. Будући да сте Ви особа која води рачуна и о материјалним интересима, тешко можете да се помирите са ситуацијом када неко ограничава Ваше пословне захтеве или потребу за широм афирмацијом. Грешке које су обележиле сарадњу са једном особом или пропусти који су уследили због лоше концентрације и недостатка слуха за компромисним решењима, сигурно не могу значајно да умање Ваш оформљени професионални углед. 

У периоду до 16. августа, важно је да уложите свој максимум, како бисте остварили приоритетне циљеве и бољу позицију међу сарадницима. Крајем месеца очекују Вас значајна побољшања у финансијском смислу или додатне повишице, као адекватна награда за Ваше укупно залагање.

 Све чешће у љубавном животу делујете заносно и задовољно, прија Вам третман који добијате у друштву вољене особе. Желите да искристалише своја осећања и да одредите своја емотивна очекивања. Имате довољно снаге само када се уз Вас налази особа са којом можете да поделите своје мисли, емоције или инспирацију. 

Знаци пажње или нежности које показује Ваш љубавни партнер, уносе осећање блискости у Ваш заједнички живот. Уколико сте млади или слободни, имате сјајну прилику да остварите бројне емотивне контакте или нову љубавну романсу у складу са својом визијом. У периоду од 12. августа, очекују Вас нови емотивни контакти и необична љубавна прилика. Љубавна романса је понекад чудна, али без узајамне размене искрених осећања она губи своју вредност и значење. -------------- 

 СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца у четвртом, уз повољне упливе Меркура, Венере и Јупитера у Вашем петом пољу доносе задовољство у љубави и породици. Подстакнути сте на разноврсне емотивне реакције, али и на ново сазнање или потребу за личним усавршавањем на различитим нивоима.

 Посебне привилегије, срећу и успех Вам доноси повољан утицај Јупитера, Нептуна, Плутона и СМЧ, важно је да се правилно оријентишете ка дугорочним циљевима. Крајем месеца, очекује Вас хармоничан живот и емотивна подршка. Планирајте неко посебно путовање које ћете дуго памтити по необично лепим доживљајима. ----------- 

БЛИЗАНЦИ 
Налазите се у сјајној прилици да остварите низ корисних циљева или да прихватите сарадњу са једном »утицајном« особом. Делујете одлучно и предузимљиво, стало Вам је да убрзаним методама остварите пословни, друштвени или јавни успех. Нема потребе да оклевате пред новим професионалним изазовима, али уз обавезну консултацију са поузданим сарадницима. Важно је да направите добар избор у сваком погледу. Након тест ситуација, очекује Вас убрзано напредовање. 

Потрудите се да своју потребу за сценским успехом, подредите пословном тренду који обећава практичне или материјалне разултате. У периоду до 21. августа, обратите пажњу на могућност ширег професионалног напредовања или на ситуације које доносе различите видове удруживања око пословних интереса. 

У позитивном духу стало Вам је да превазиђете »емотивну кризу« кроз коју пролазите и налазите се пред новом одлуком, коју желите да саопштите свом партнеру. Понекад није лако остварити развнотежу између гласа разума и својих осећања. Партнер изражава своје негодовање и покушава да Вас увери у другачији начин размишљања.

 Разговор или подршка блиских пријатеља, увек делују позитивно на Ваше расположење и самопоуздање. Емотивне дилеме је могуће разрешити, али уз додатно стрпљење и време. Извесно удаљавање од вољене особе треба да Вас подстакне на добро решење. Ако сте млади или слободни, љубавни сусрети и контакти делују као »замена« за неке неостварене жеље које имате. На срећу, очекује Вас добар љубавни епилог или заједничко задовољство. -----------

 СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца у трећем, уз повољне упливе Меркура, Венере и Јупитера у Вашем четвртом пољу, подстичу Вас на додатно ангажовање у различитим правцима и на проширене сазнајне видике. Важно је да успоставите равнотежу између пословног и приватног живота. 

Сјајан утицај Јупитера са Ураном и СМЧ, доносе нову и креативну енергију. Делујете комуникативно и позитивно на своју околину многе околности су на Вашој страни. Понекад није лако препознати најбоље решење које испуњава Ваше потребе и задовољава свет око Вас. Уз присуство Марса и Сатурна у Вашем седмом пољу, налазите се у могућности да напредујете на професионалној лествици и да усрећите своју породицу. ----------

 РАК 
Поштујући листу приоритета делујете врло енергично у правом моменту и умете да се наметнете своје ставове пред утицајним сарадницима. Често преузимате активну улогу приликом доношења важних одлука о приоритетним циљевима или у вези са финасијским инвестицијама. Потрудите се да завршите све веће обавезе у периоду до 22. августа, немојте дозволити да Вас неко оспорава или успорава у циљевима које имате. 

До изражаја долази ваш практичан дух или способност ефикасног деловања. Важно је да се успешно прилагодите на нове захтеве и услове пословања. Ефикасност у пословним контактима представља ваш главни адут. Посветите пажњу актуелним садржајима, који могу да унапреде ваш пословни или друштвени положај.

 Размислите о новом начину пословања, усавршавању на различитим странама и проширите своје сарадничке везе. Све чешће осећате романтичну ноту у свом расположењу и имате појачану потребу за љубавном хармонијом. Уживајте у лепим стварима и дозволите себи прави емотивни занос, јер све што је лепо може бити инспиративно и чаробно уколико то заиста желите. На Вама је да покренете иницијативу и да се наметнете у друштву љубавног партера или особе која Вам се допада. 

Уколико сте млади или слободни, предстоје Вам бројни сусрети или необичне љубавне авантуре у којима ћете потпуно уживати. Важно је да сте довољно активни и да одговарате на занимљиве позиве који стижу са различитих страна. Ако имате сталног партнера, пријаће Вам нови догађаји који доносе љубавну хармонију и маме осмех задовољства на лицу вољене особе. Љубавна романса је чаробно задовољство, али без искрености она губи своју вредност и значење. ----------- 

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца у другом, уз повољне упливе Меркура, Венере и Јупитера у Вашем трећем пољу, наглашавају занимљиве контакте и активну улогу у друштвеном животу. Посебан утицај на успех, љубав и личну срећу има протежирање Јупитера уз Нептуна, почетком месеца и повољан уплив СМЧ који Вам доноси нову и креативну енергију. Прихватите различите могућности за професионалним напредовањем и личним усавршавањем. Ваши циљеви су достижни, можете да остварите успех и срећу на различитим странама - покажите добру вољу и упорност. Пут до пословног успеха и личне среће, представља најлепше задовољство уз нечију блискост и подршку. ---------- 

ЛАВ 
Делујете врло енергично у својим намерама, али не можете истовремено да се ангажујете на паралелним странама и да испратите све актуелне догађаје на пословној сцени. Сметају Вам различити видови тактизирања, када Вас околина успорава у послу или када неко од сарадника није спреман да награди Ваш труд и залагање.

 Ипак, пред Вама је фаза креативног успона, завршни успех на најбољи начин потврђује Ваше интелектуалне и практичне способности. Предстоје Вам успешни резулатати у пословима који подразумевају одређени степен ризика или »лидерску улогу«. У периоду око 19. августа, очекују Вас различита побољшања, пословно унапређење или добра прилика да проширите своја финансијска примања. Нема разлога за лажну скромност и професионалну несигурност. 

Крајем месеца, могућа је пролазна финансијска »криза«, што ће Вас додатно мотивисати да прихватите и неке нове пословне комбинације. Заиста понекад у љубави делује као да је све могуће или доступно, нарочито уколико сте довољно надахнути и храбри да изразите своје интимне намере. Имате утисак да на Вашу психолошку и емоционалну сигурност, најбоље делују неке добро испланиране или »унапред изрежиране ситуације«. 

Међутим у емотивном или страсном заносу, на крају ћете учинити оно што осећате срцем, а не главом. Стало Вам је да унапредите свој љубавни или интимни живот. Уколико постоји добра прилика њу не треба пропустити, прихватите нову љубавну романсу и емотивни изазов. Ако сте млади или слободни потенцирајте стил завођења и освајања, али сачувајте и добру меру укуса уз своје типичне манире. Потрудите се да Испоштујте нечије емотивне потребе или осећања. --------- 

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца и Венере у Вашем сазвежђу, уз повољне упливе Меркура и Јупитера у Вашем другом пољу, представљају сјајну комбинацију за »велики добитак« на нивоу жељеног и оствареног или љубавног и практичног. Уз повољан утицај Урана и СМЧ очекују Вас срећни догађаји, квалитетне промене и велико задовољство. Потрудите се да остварите своје »велике снове« - срећа је на Вашој страни. Крајем месеца пратиће Вас утицаји »фактора среће«, уз Марса и Сатурна у Вашем петом пољу очекује Вас могућност за велике добитке и занимљиви контакти са иностранством или прилика за путовањем. ------------ 

ДЕВИЦА 
Пажљиво пратите сва актуелна дешавања на пословној сцени и стало Вам је да унапредите своју позицију међу сарадницима.

Делујете активно на различитим странама и прихватате нове пословне изазове у складу са својим афинитетима. Ипак, немојте дозволити да Вас посао окупира више него што је потребно. Научите да подвучете јасну црту и да се правилно заштитите од различитих коментара или непријатности, које потенцијално нарушавају Ваш пословни и друштвени статус. 

У одлучујућем моменту затражите нечији савет, пре него што се упустите у нову пословну-финансијску акцију. У периоду до 22. августа, потребно је да завршите посао који ће Вам донети одређене повластице и дугорочнији ефекат. Крајем месеца, очекује Вас професионална сатисфакција и неки облик јавног признања или напредовања на пословној лествици.

 Повремено пролазите кроз различите фазе расположења, али јасно изражавате потребу за већим осећањем блискости, поверења или емотивне наклоности. Осећате емотивну несигурност, мада Вас партнер упорно наговара да прихватите ново или компромисно решење. Међутим, Вама недостаје добра воља и одлучност. Одбијате да неко на Вас врши психолошки притисак и иритира Вас партнерово понашање.

 Имате утисак да вољена особа вешто користи »заобилазан начин« да оствари своје намере, што додатно подстиче Ваше незадовољство. Добра воља, нежност или пажња, представљају најбољи одговор на заједничке дилеме. Ако сте млади или слободни, прихватите нечије удварање и друштво. Љубавна романсу треба пажљиво неговати, без узајамне наклности и искрености она губи своју снагу, вредност и знажење. Крајем месеца, очекују Вас сјајни догађаји, интимна срећа и »љубавни процват«. ------------ 

 СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца у дванаестом, уз повољне упливе Меркура, Венере и Јупитера у Вашем сазвежђу, подстичу Вас на нова сазнања и решењима која треба да унапреде животни статус и да улепшају Ваш љубавни или породични живот. Уз повољан утицај Јупитера и Плутона, као и СМЧ имате прилику да спојите лепо са практичним и корисним на различитим нивоима својих интересовања и могућности, кроз решавање неких пословних, статусних или правних питања. За Вас почиње веома »плодан период« успеха, радости и личне среће. ---------- 

ВАГА 
Потребно је да правилно ускладите своје професионалне жеље и могућности. Делујете забринуто због свог пословног статуса и не желите да се помирите са познатим стандарадима који владају у Вашој околини. Тражите ефикаснији начин деловања са намером да унапредите своју пословну позицију, али многа питања остају без одговора. Сарадници Вам замерају да олако прелазите преко неких пословних понуда или да се сувише руководите за личним проценама, не уважавајући нечије мишљење. У периоду од 03. августа, подстичите проширене облике сарадње, како бисте правилно решили нека имовинска, правна или статусна питања. 

Успешне формуле треба понављати у различитим ситуацијама, као додатану гаранцију за пословни или новчани добитак. Експерименте можете примењивати само у провереним ситуацијама, које не превазилазе Ваше досадашње знање или практично искуство. У љубавном животу тренутно пролазите кроз различите фазе емотивног расположења и »страсних изазова«. Повремено имате утисак као да Вам је све дозвољено или скоро могуће. Прија Вам емотивна нота или сентименталност коју Ваш партнер уноси у заједнички живот. 

Прижељкујете различита узбуђења, а нови догађаји у љубавном животу делују врло изазовно и пријатно. Вешто користите своје заводничке манире, лако се препуштате инспирацији, страстима и осећању које у Вама побођује блиска особа. Желите да остварите своје љубавне намере или да прекорачите досадашња ограничења у заједничком односу. Уколико сте започели неку »тајну« љубавну везу, могуће су изненадне промене. Учините све што је потребно да сачувате своју љубавну срећу, као и особу до које Вам је заиста стало. ------------- 

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца у једанаестом, уз повољне упливе Меркура, Венере и Јупитера у Вашем дванаестом пољу, представља сјајан спој духовног задовољства и материјалног благостања. Срећа је достижна у различитим правцима, кроз остварење љубавних жеља и пословних или статусних циљева. Повољан утицај Јупитера уз СМЧ представљају подстицаје кроз нове могућности и доносе квалитетне промене, али утицаји Урана и Плутона захтевају активну улогу и озбиљне промене. Постоји могућност доброг протежирања и утицаја »фактора среће«. -------------- 

ШКОРПИЈА 
У жељи да остварите успешне резултате спремни сте да прекорачите своје досадашње професионалне могућности или утврђене стандарде. Осећате креативну енергију и стало Вам је да побољшате свој пословни статус или положај. 

Уз добру вољу неопходно Вам је доста знања или мудрости, како бисте остварили своје професионалне циљеве. Питање пословне организације и поверења у одређене сараднике захтева да добро размислите, пре него што се одлучите за конкретне одговоре или за дефиницију приоритета. 

Немојте дозволити да Вас узнемиравају нека споредна дешавања, важно је да се налазите у тренду нових догађаја спремни на различите видове промена или на могућности усавршавања. У периоду од 20. августа, очекују Вас успешни резултати и одређене повластице. Често зрачите позитивном енергијом и делујете врло заносно или захтевно пред блиском особом. Понекад у емотивном заносу, мислите како је све могуће или лако остварити. Али, у Вашем љубавном животу непрекидно се смењују неки топли или хладни таласи. 

Наглашене страсти и бурни изливи емоција у дужим интервалима, могу деловати врло »интригантно« за Ваш однос са партнером. Важно је да своје емоције, страсти и импулсе подводите под заједничка задовољства. Не будите сувише »провокативни«, јер Ваш партнер сигурно заслужује додатну пажњу и наклоност. У периоду од 08. августа, очекују Вас љубавни новитети. У складу са својим темпераментом или емотивним статусом одговорите на најлепши изазов - нема разлога да сумњате у своју »љубавну срећу« или утицај. -----------

 СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца у десетом, уз повољне упливе Меркура, Венере и Јупитера у Вашем једанаестом пољу, доносе сјајне визије кроз могућност решавања неких статусних, приватних, имовинских, породичних или личних проблема. Уз повољан уплив Јупитера, Нептуна, Плутона и СМЧ, можете да остварите креативан занос, пословни успон, личну срећну и заједничко задовољство, само уз подршку ближе околине или уз искрену наклоност вољене особе. За Вас почиње веома плодан период, стога инвестирајте и градите своју срећу у различитим правцима. -------------- 

СТРЕЛАЦ 
У складу са добром оријентацијом планирате нове пословне потезе и делујете врло подстицајно на своју околину. Ваши оптимистички ставови уливају велику наду у заједнички или партнерски успех. Самопоуздање и позитиван тренд који пратите, доноси сјајну прилику за убрзаним пословним напредовањем и за новом афирмацијом. Након великог залагања уследиће адекватна награда или признање од стране Ваших сарадника. 

Са поносом и без лажне скромности обележите свој професионални успех. У периоду до 05. августа, очекује Вас додатни прилив креативне енергије, добре могућности и побољшање услова. Крајем месеца, наглашени су и различити сусрети или контакти са иностранством. Пратиће Вас »фактор среће«, али покажите да имате добру вољу и прави смисао за креирањем дугорочнијег успеха. Делујете врло привлачно и инспирисани сте за нову емотивну улогу, љубавну романсу или страсну везу. Нови догађаји уносе лагани немир у ваш породични или љубавни живот. 

Под утицајем снажних емоција често мењате своје расположење или одлуке. Али, талас нових и узаврелих емоција представља пут до заједничке среће. Важно је да усрећите свог партнера или да осећате узајамну наклоност. У љубавној перспективи, добро се добрим враћа. Имате утисак да лако освајате различите особе које побуђују Вашу емотивну пажњу. Уколико сте млади или слободни, уживајте у новим сусретима у складу са својим емотивним потребама. Слободно померите неке досадашње границе и успоставите нове критеријуме вредности у заједничком или љубавном животу. -------- 
СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца у деветом, уз повољне упливе Меркура, Венере и Јупитера у Вашем десетом пољу, представљају сјајну комбинацију жељеног и оствареног у различитим правцима. Нека Вас емоције подстичу на позитивне мисли, креативан занос и на велику акцију - ослоните се на снагу својих осећања. Емотивни занос или веза гарантује комплетно задовољство, немојте пропуститити своју »идеалну прилику«. Повољни упливи Јупитера и Урана, могу проузроковати изненадни успех, добитак или тихи одјек неких »тајанствених ситуација«. Нарочито "необичне обрте" доноси присуство Нептуна у четвртом пољу, као и Марса и Сатурна Вашем сазвежђу. ------------- 

ЈАРАЦ
 Активно пратите сва нова дешавања и имате јасне критеријуме. Стало Вам је да унапредите своју каријеру, али пословна динамика намеће и нове проблеме у односу са сарадницима. Стратегија коју споводите на крају доноси позитивне резултате, нарочито у финансијском смислу или у правцу личног усавршавања. Преостаје Вам да унапредите своју позицију и популарност у пословном окружењу. 

Нема потребе да заоштрава однос са одређеним сарадницима или да улазите у ривалске односе. Време ће показати да имате боља пословна решења, као и ефикасан начин у спровођењу заједничких интереса. У периоду од 10. августа, очекује Вас низ корисних сусрета који наговештавају добру перспективу у послу којим се бавите.

 Пред Вама је повољан период за јавни наступ или за тестирање и проверу практичног знања и професионалних способности. Осећате занос и стало Вам је да склопите свој »љубавни мозаик« у скоро идеалну слику. Нови емотивни догађаји уносе лагани немир у Ваше расположење. Неко у Вама побуђује »чаробне мисли« или плиму топлих осећања. 

Упорно покушавате да остварите равнотежу између својих мисли и осећања, али то је немогуће без нечијег присуства. Мала задовољства представљају пут ка великој срећи, али само у заједничком преплитању мисли и осећања. Потребно је да искрено разговарате пред својим партнером или да отворено преиспитате заједничке планове. 

У љубави не треба играти »погрешну улогу«, заваравајући се да је могуће заштитити се од емотивног разочарења. Покажите свом партнеру, да увек постоји неки лепши или срећнији пут до заједничке среће. На срећу Ваши »љубавни снови« и планови могу да се остваре. 

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца у осмом, уз повољне упливе Меркура, Венере и Јупитера у Вашем деветом пољу, представљају спој жељеног и оствареног или духовног и емотивног задовољства. Прате Вас повољни утицаји Јупитера који Вам доносе велику радост и успех. Срећа проистиче из унутрашње топлоте и равнотеже. Уз присуство Нептуна у трећем и СМЧ у десетом, уверићете се да подстицаји у љубавном животу доносе најлепше задовољство. Уколико имате довољно мудрости или стрпљења, очекује Вас добра прилика да јасније одредите своје будуће планове. Важно је да правилно усмеравате своју стваралачку енергију. ------------- 

ВОДОЛИЈА 
Уколико сте правилно схватили своју улогу и основна правила у пословној сарадњи, будите коретектни и придржавајте се већ зацртаних или неких устаљених професионалних норми. Важно је да се правилно информишете и припремите на различите варијанте професионалног наступа. Желите да унапредите свој пословни положај и тежите ка новом личном усавршавању, али пословно-финансијске прилике у великој мери зависе од ситуације коју диктирају 

Ваши сарадници или предпостављени. У настојању да одложите неке обавезе нема потребе да остављате погрешан утисак. Уз личне интересе које желите да остварите, неминовно је да оправдате и нечије пословне критеријуме. Ваша способност доброг запажања, као и вештина брзог прилагођавања у новим условима биће добро награђене. Од 11. августа, очекују Вас успешни резултати и сјајна могућност за даљим професионалним усавршавањем.

 Имате утисак да се у свом љубавном животу суочавате са пролазном кризом, партнер Вам даје до знања да очекује заједнички договор. Покушавате да решите своје унутрашње дилеме и сумње, стога осећате емотивну несигурност или спутаност. Чини Вам се да партнер нема довољно разумевања за Ваше потребе, тако да чести конфликти утичу на Ваше променљиво расположење. Склони сте чешћим изливима љутње и помало провоцирате свог партнера. 

Недостатак оптимизма покушавате да надоместите неким спољашњим забавама. Важно је да се не залећете у својим проценама или да проверавате нечије емотивне намере. Будите довољно стрпљиви и »мудри« у ишчекивању на расплет, могућа је љубавна романса, али тек на »други поглед«. Крајем месеца очекују Вас позитивне промене, партнер ће се приклонити Вашим жељама. Могуће је и да ћете упознати једну атрактивну особу, која ће испунити Ваше основне критеријуме и очекивања. 

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца у седмом, уз повољне упливе Меркура, Венере и Јупитера у Вашем осмом пољу, учиниће Вас привилегованом и срећном особом. Прате Вас позитивни утицаји Урана, Јупитера и СМЧ. Пут до пословног успеха или до личне среће, представља најлепше задовољство у низу срећних околности и уз нечије присуство или емотивну наклоност. Уз Марса и Сатурна у Вашем једанаестом пољу, рачунајте на своју »добитну комбинацију«. Крајем месеца пратиће Вас и утицаји »фактора среће« и могућност значајнијег добитака. -------------

 РИБЕ 
Када сте подстакнути добрим идејама умете да делујете врло амбициозно на своју околину, али у одређеним ситуацијама и несигурно. Стало Вам је да остварите корисне циљеве и тражите тим сарадника са сличним идејама. Ангажованост на различитим странама оставља добар утисак, али само до одређене границе. Потрудите се да будите добро информисани о свим професионалним комбинацијама, у том смислу проверавајте све важне критеријуме који утичу на пословну сарадњу.

 Пажљиво размишљате о новим понудама и важним одлукама у својој каријери. Неопходна Вам је нечија подршка како бисте остварили своје пословно-финансијске циљеве, али у већини ситуација сарадници се ослањају на Вашу добру вољу. У периоду до 18. августа, будите упорни и доследни у својим намерама. Ослоните се на »здраву логику« и на подршку коју добијате од проверених сарадника. 

Крајем месеца, прихвате понуду која подразумева проширено партнерство и заједничка улагања. У повременим налетима велике инспирације делујете врло заносно и водите активан друштвени живот, често се налазите у прилици да остварите нове или необичне љубавне контакте. Ипак, Ваше емотивно интересовање за одређену особу није трајног карактера. Не желите емотивно везивање и смишљате бројне изговоре, како бисте оправдали своје ћудљиво расположење и понашање. Нема потребе да избегавате емотивну везу или одговорност.

 Импонује Вам сазнање да се налазите пред радозналим погледима и да препознајете емотивне сигнале, слободно одговорите на различите изазове у складу са својим статусом и афинитетима. Квалитет који проистиче из љубавне везе представља Вашу интимну срећу и позитивно утиче на Вашу комплетну појаву или на самопоуздање. 

СУГЕСТИЈА: Присуство Сунца у шестом, уз повољне упливе Меркура, Венере и Јупитера у Вашем седмом пољу, дају могућност да остварите заједнички или партнерски успех и тријумф или задовољство на различитим нивоима. Повољан утицај Јупитера уз Нептуна, Плутона и СМЧ у осмом пољу Вас наводе на велику иницијативу, имате сјајну прилику да напредујете на пословној лествици, као и да улепшате свој љубавни живот или однос са пријатељима. Успех и задовољство произилазе из партнерства или удруживања. Складан однос са партнером позитивно утиче на Ваш интимни сјај, и на породичну или потпуну срећу.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου